Monday, March 16, 2009

Musa Hassan


Click to view larger image.

Attention!
Amaran tegas polis kepada penulis blog.

KUALA LUMPUR 15 Mac - Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan memberi amaran akan mengambil tindakan tegas terhadap penulis blog yang memberi komen berbaur fitnah dan tohmahan termasuk menghina institusi raja Melayu.


Musa memberitahu, polis sentiasa menjalankan pemantauan berterusan bagi mengenal pasti blog yang memaparkan komen sedemikian.

"Saya ingatkan, jangan jadikan laman blog sebagai pusat penyebaran fitnah. Penulis perlu sedar perbuatan tersebut salah di sisi undang-undang dan agama," katanya.

~ Utusan Online

Any complaint?.. go here.

~ Shairul Abdul Karim

26 comments:

pal7 said...

apesal muka musahassan cm tgh marah nih..hehe..

anyway..good job yeah..lawa2..

caturist said...

Muka dia memang serious sokmo.. barula Ketua Polis Negara!

fahmi latiff said...

hensem jugakyer ada keterampilan banyaknyer pangkat dia...

AmirFX said...

Nie musuh ketat Anwar.... Nway, nice job...

caturist said...

Tuan Fahmi: Agaknya kalu muka yg jarang senyum mcm KPN ni 'boleh' ke?!..

AmirFX: Ko jgn buat musuh bro! huhu

TokBatinSenoi said...

Kebebasan pastinya tidak menyentuh dan menyakiti perasaan individu2.

caturist said...

Hahaha... begitulah yg sebetul-betulnya!... tq TBS!

fahmi latiff said...

Agaknya kalu muka yg jarang senyum mcm KPN ni 'boleh' ke?!..

Tan Sri Musa Hassan... tak per tak senyum...

fahmi kena senyum.... hehehehehe :)
sebab fahmi tak der apa2 lagi... hehehehehe....

senyum..lah...
senyumlah...
ahai cek mek molek... :)

hahahha..
iklan senyum kat tv1,2,3
ingat lagi ker bro shairul... :)

amirul said...

Salam Bro,
Serius sangatlah Mat nih... hihi... takleh byk merapu... silap hrbulan kene ISA... kui3x...

caturist said...

Kakaka... Saje je tu.. banyak dapat hadiah amirul?!

Senyumla slalu... macam Fahmi tu.. senyum berdendang!

HuRuL_Aini said...

hehehe...takut aku tengok muka dia :)

caturist said...

Kenala nampak garang.. barula penjenayah fikir 100x.. huhu

amirul said...

Hadiah? hahaha... dpt hadiah istewa dari isteri... toing3x... insyaAllah senyum sokmo...

Happy Tuesday Caturist...:)

caturist said...

Kakakakaka... toing3x!!! Hepi Teusday 2 u 2 bro.

Signorina Syima said...

musa hensem... ai like...

caturist said...

Hahaha.. saya tak hencem ke? kakaka

Syed said...

You're quite the caricaturist. Funny parodies. Nanti I nak belajar from the tutorials yg you buat tu :)Thanks Shairul...

caturist said...

Tq Tuan Syed.. keep in touch k.

yoon see said...

Thanks for dropping by and giving kind comment.
You are so talented and keep up your good work:)

caturist said...

Tq Yoon See.. Keep on with your 'green' things..

Anis Hayati said...

Salam..
wah, caturist buat gmbr musa hassan ni ye?
hehehe.. boleh bg dkt adik dia nih
hehe.. anis kenal adik musa hassan

Shitsurei shimashita said...

KPN cakap kalo nak blog make sure paste caricatur dari Caturist aje.. kalo xda ti kena sobat..hehehe

keep in touch bro..i'm back!

caturist said...

Kakaka... ya betul!

caturist said...

Anis: Boleh... bagi je.. kirim salam kat diorang k.

Anis Hayati said...

Eisyh.. x berani Anis nak bagi..hehehe
Musa hassan ni tegas sgt.
Anis kenal pun adik laki dia je, terkenal adik dia scara x sngaja
hehehe

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室