Monday, March 09, 2009

'Big Head' Part 5


Click to view larger image.

Green is life.
Abundant in nature, green signifies growth, renewal, health, and environment. On the flip side, green is jealousy or envy (green-eyed monster) and inexperience. ~About.com

What is your favourite colour and why...


It's obvious that Nurul Iffah and her fiance
loves the green colour.


Me.. I like white... plain white t-shirt...

Nurul, terimalah seadanya.

~ Shairul Abdul Karim

Promo for DrSam (Archive Of Time):

Rakan-rakan blogger,


Diatas kejayaan perjumpaan blogger pada 7hb Mac, dan juga pujuk rayu daripada blogger tegar lain yang tidak dapat bersama pada perjumpaan tersebut. Satu lagi perjumpaan susulan yang dijangka tidak kurang meriahnya akan diadakan seperti berikut :-

Tempat : sila beri cadangan (akan diumumkan nanti)
Tarikh : 14hb Mac (Sabtu)
Masa : 3 - 4 p.m

Semua yang berkelapangan dan ingin keluar dari alam maya ke alam nyata, sila-silakan lah hadirkan diri.

YB
(Yang Berusaha)

(sebarang pertanyaan dan kemushkilan email shamsulbahri68@gmail.com)

P/s: Maaf sangat2 DrSam sebab tak dapat nak menghadirkan diri... Insyallah bulan 5 nanti akan ada kelapangan...

8 comments:

fahmi latiff said...

secocok nyer.... nampak sangat kebahagian mereka..... selepas di caturistkan...... abg Shairul ni kreatifnyer.....

caturist said...

Hahahaha... tq Fahmi... tq

Shitsurei shimashita said...

wah bznya tuan kita ni? byk assignment ke tuan? take 5 b4 6s

DrSam said...

terimakasih kerana buat promo tersebut. Saya pun cuma menjalankan amanah dari permintaan rakan-rakan blogger yang lain. Rakan-rakan yang berkelapangan silalah hadir. Jika ada aral, dilain masa kita boleh jumpa lagi.

terimakasih.

ruzzlan2312 said...

Bagussss Sekali.... Boleh pergi jauh lagi dengan huruf Big Head tu !

Terbayangkan di perjumpaan ada yang pakai set Big Head, kostume Hijau, beralmond eye dan juga logo di dada.
Maskot Kot...

iffah said...

thanks abg Shairul..klaka lak tgk our big head n pp sy yg bulat tuh..hehehe..pape pon abg Shairul nih mmg kreatif..tq bang..=D

m e E n said...

Salam brader Shairul.

Saye pengikot baru.
Aku jgk meminati dunia seni
tangan ni.

Harap tunjuk ajar dlm
penggunaan Adobe Photoshop ye.

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網