Thursday, March 12, 2009

'Big Head' Final!


Click to view larger image.

Max/Ir Juan
A student who like to share some Internet business.


Come & Share to his blog here, here, here & here...
berape banyak daa..

At last... this is my final 'Big Head' episode.
New episodes begin... 'pay per view'.. kakaka..

Terimalah seadanya.

~ Shairul Abdul Karim

11 comments:

Selamburb M Hafiz said...

Background memang mantop...final touch lens flare memang bersinar..nampak hidup lightingnya..

caturist said...

Tq Hafiz.

Bgrnd tu crop dr bgrnd gambar asal. Crop, besarkan dan 'blur'kan. Pastu adjust warna dia.

Keep in touch k.

amirul said...

Salam Bro,
Alah... ingat bru nak besaukan kepala aku... kekeke...

caturist said...

Kepala kamu yg ber'sinar' tu.. kakaka..

Email je gambar k.

Ir Juan said...

Tq bro.....
Huhu...

caturist said...

Same2 Ir Juan.

CAHAYA said...

Semalam pegi Tesco ada tgk orang buat benda ni. :)

Macam menarik, tapi tak bersedia nak 'besar' kepala. Lol.

caturist said...

Tengah cari tempat jugak mcm kat Tesco...

Cahaya.. ada ke sedara owner hypermarket.. huhu

Shitsurei shimashita said...

cayok! cayok! hehehe, tesco S.Alam ke tu?
Bro caturist pay per view to mcm astro ke? so bayar dpt tgk hasil bro ke?
apa2pun all the best bro caturist, keep in touch & feek k. cheers

a.b geldofg said...

bst kerja art ko bro


salam

caturist said...

'Pay per view'... bayar bil internet, bayar kat cc... baru dapat tengok... huhu

Tq a.b geldofg.. keje kamu lagi berseni.. hahaha