Wednesday, February 11, 2009

Our Son, Muhamad Naufal, 4



He thought us how to be a good parent... our only child... so far!
He's the one who choose blue colour for the background. My 'art director' throughout the completion of his caricature... banyak songeh betul budak rongak ni!

6 comments:

caturist said...

Salam semua.

Sape2 yg nak keluarga mereka dikarikaturkan, sila email gambar (large format).

Saya akan menyiapkan sekadar seberapa segera yang termampu.

Dan diulangi sekali lagi, bayaran adalah terpulang kepada kemampuan masing2.

~ Shairul & Naufal.

KhairiL's said...

skdar nk tny..
bayaran mcm mn nk bayar

caturist said...

KhairiL's said...

skdar nk tny..
bayaran mcm mn nk bayar

________________________________

Post/Internet/Bank-in. Sms ke 013-2720383 dan sy akan bagi alamat/Ac. No.

Kalau ada cara yg lebih mudah, sila tunjuk ajar.

Shitsurei shimashita said...

kalo sketching ada tak saudara caturist? maybe nak mintak buatkan satulah.

anyway, gimana keja? Da kemajuan?
teruskan berusaha k.

caturist said...

Shitsurei shimashita said...

kalo sketching ada tak saudara caturist? maybe nak mintak buatkan satulah.

_________________________________

Sketching pun boleh buat... tapi dengan pensil ajelah... colour dah abis daaa.

Saya sedang menyediakan draf susun atur majalah Katur...

Shitsurei shimashita said...

selamat maju jaya.. inilah yg kita mau tak 'bertongkat' dalam berniaga.