Saturday, February 07, 2009

Majalah KATUR™























Hi Guys... I'm looking for a PUBLISHER or TEAM or INVESTER or sape2 jelah yang berminat nak publish majalah KATUR™ ni.

Konsep majalah ni "KARIKATUR on everyday issues". Sape2 yang ada IDEA yang nak dikongsi, DIPERSILAKAN!

Tengah gawat ni.... Jobless daaa....

~ Caturist™

15 comments:

TokBatinSenoi said...

Najib tengah berangan2 na' jadi
no.1... Buat ler apae2 pun.. yang jelasnyer.. sedang berfantasi.

ZiZi said...

Baca lawak kat sini,

http://satublogtotal.blogspot.com/

Kita cuba dapatkan sesuatu dari

bukuonline.

Cuba kan...?

caturist said...

Tq saudaraku Zizi. Saya akan cuba.

ZiZi said...

Orait.

Saya salut apa you buat.

Ada umph!

caturist said...

Tq. Guna bakat yg ada... buat lain sikit...

Shitsurei shimashita said...

kalo nak seribu dayakan?
online lebih mudah dan menarik.
kos pun tak tinggi banding dgn printing.

Saya doakan semoga saudara berjaya.

caturist said...

Domo Arigato Shitsurei San. Cantik gak idea tu.

ONDAK OMPUN said...

Penerbitan merupakan satu cabang ekonomi yang boleh malahirkan pendapatan luar jangkaan. Menyingkap pengalaman lalu, untuk membina team tidak sukar kerana majoriti faktornya hanya kepada pengolahan ide. Yang menjadi pemasalahan besar ialah pengedaran kerana ia membabitkan wang. Tanpa edaran maka tiada arus, tiada pengikut lasntas ide yang sebagus manapun tidak akan membuahkan imbuhan (jika imbuhan sebagai fokus).

Namun, jika ada ruang izinkan aku mencoretkan se-A4 fantasi mimpi dalam bentuk wadah humor bergambar.
Mungkin daya “happy” pada penceritaan dapat kita kongsikan.

Ide tuan sangat bagus!
Jika ada ruang, moga ada ruang. Jika ada fantasi, moga nampak realti, jika ada jadi, moga kunlah DIRI.

caturist said...

Tq saudaraku Ferolled.

Lampirkanlah fantasi A3 mu. Ruang untuk Tuan sentiasa di'reserve'kan.

Teramat berbesar hati.

GOMO said...

BAGUS BETOL KARIKATUR HANG BUAT NI...

APA JOBS BOLEH JOIN???

caturist said...

Wei GOMO... welcome! Ekau jadi publisher boleh... aku duit takdak.

Hope said...

Thanks for visiting my blog.

And good luck :)

caturist said...

Tq Hope. I hope somebody will get attention to my hope.

Hopefully...

S90 said...

wah, tabik usaha kamu ini..
semoga berjaya..

ps: sy pun jobless jugak, ada keje kosong tak?

caturist said...

Tengah cari team. Kalau sudi apa salahnya. Aku tadahkan segalanya...