Sunday, February 15, 2009

Datuk David Arumugam


Click to view larger image.

Terima Kasihhhhh!!!!!

This caricature is for you Mr. David...
Terima Kasihhh!!! to you from all of us...


A combination of Photoshop and ArtRage...
and a mug of Indocafe.

13 comments:

KhairiL's said...

trima kasehhhh
mmg semat lukisan ni

caturist said...

..."mmg semat lukisan ni". Ku sematkan segalanya dihatiku...

Trima Kasehhh Khairil.

ONDAK OMPUN said...

"Setan sure benci pada ikan-ikan tuan. Langsung tak pernah membazir".
Tanya sikit; apsal semua picture dalam blog-blog yang saya open just 'blank'. Any conflict in spyware or etc? Tak dapat langsung bukak artwork tuan.

caturist said...

Tq Tuan. Aku dah tupperwarekan sgala spyware. Tuan cuba bukak k.

Ok tak ok, Tuan "jerit" skit.

khairul onggon said...

Fuyyooo... mmg lawa lah... cayalah caturist...

caturist said...

...kau membuatku tersimpul malu... tq khairul.

ONDAK OMPUN said...

Dah OK. Tq Tuan. Bila majalah nak launch?

qirMumtaz said...

ambo minat lukisan mu...

caturist said...

Tq Tuan.

Buat masa ni saya sedang menyiapkan draf layout utk Majalah Katur. Suda ada yg berminat utk bekerjasama, tapi belum ada kata putus lagi.

Mungkin saudara Ferolled boleh membantu kot... bagi pandangan dan nasihat.

caturist said...

Tq qirMumtaz.

Ambo pung mina' jugo' pado kepioh yg mu jua tuh.

Maaf deh kalu kecek ambo dok betul. Ambo belaja ngan istri ambo... dr Pase Mah, Kelate.

qirMumtaz said...

ambo buke oghe klate gok tapi ambo blaja dari saing maso ngaji dulu...

caturist said...

Aiseymen... ye ke. Perkataan pertama sy blaja.. Tubik! bunyi mcm pukul... rupenye kluar.

Shitsurei shimashita said...

ana mo kasi tau sama tuan, tuan akan manyak untung ini tahun kalo tuan lajin keja ma. Sikalang bukan masa utk bermalasan dan beralasan-

"awak punya rezeki awak sendiri makan
dia punya rezeki sapa yg tau" kurang lebih ayat singh dlm cite seniman bujang lapuk.